Ben je aan het nadenken over een herindeling van het kantoorpand? Of wordt het bedrijfspand binnenkort opgeleverd en is een mooie indeling en inrichting nog een van de dingen waar je over twijfelt? Denk dan eens aan het gebruik van glaswanden. Met glazen wanden blijft de ruimte namelijk erg overzichtelijk en transparant. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van het bedrijfspand, zowel inpandig als naar buiten toe. Denk goed na over hoe jij je bedrijf wilt presenteren, want een goed verzorgt kantoor zegt iets over het bedrijf en is een visitekaartje voor al je klanten.

 

Glaswanden

Wat de mogelijkheden van glaswanden zijn, wordt hier nader besproken. Zoals je zult weten is glas er in vele soorten en maten. Zo zijn glaswanden ook leverbaar in verscheidene kleuren en wordt elke wand op maat gemaakt. Of het nu gaat om een wandje van en halve meter of een wand van meters lang, met glas kan dit allemaal. Daarnaast kun je bij een glaswand ook kiezen voor enkel of dubbel glas. Dubbel glas geeft direct een isolerende werking, zowel voor warmte als voor geluid. In een kantoorpand is dit ideaal, zodat medewerkers elkaar niet storen vanwege geluidsoverlast. Voor extra veiligheid zijn e rook brandwerende glaswanden. Dit wordt over het algemeen gebruikt in panden waarbij grote glazen wanden het pand bestrijken. Dan is het noodzakelijk dat de wanden brandwerend zijn om bij brand er voor te zorgen dat het vuur zich minder snel verspreid.

 

Brakel Totaal Project

Een goede leverancier voor glaswanden is Brakel Totaal Project. Zij produceren, leveren en monteren glazen wanden. Daarnaast verzorgen zij ook systeemwanden. Een kantoorpand is niet compleet zonder een glaswand van Brakel Totaal Project. Zij kijken met je mee voor de mogelijkheden, waarbij er altijd oog wordt gehouden voor de eindgebruikers en kijkt een architect mee om te borgen dat het kantoorklimaat goed tot zijn recht zal komen. Voor meer informatie over glaswanden of eerdere projecten van Brakel, kijk je op de website of neem contact op.