Ieder kozijn, ieder raam en elk montage onderdeel is anders. In een woning is kortom heel erg veel maatwerk te vinden. Om die maatwerk kwaliteit te behouden bij het vervangen of repareren van een onderdeel. Is het belangrijk om dit ook terug te plaatsen zoals het origineel was. Bij uw ramen is het dan ook enorm belangrijk om glas op maat erin te plaatsen. Hiermee voorkomt u namelijk onnodige risico’s. Denk aan kans op lekkages of slechte integriteit van het raam waardoor het gemakkelijk barsten kan.

Uiteraard zijn er op het gebied van kozijnen en glas op maat veel mogelijkheden om uit te kiezen. Zodat er altijd een oplossing is die bij uw situatie past. Voor zowel bedrijfspanden als woningen van particulieren. Mocht u niet weten wat voor u geschikt is? Dan kan u altijd om advies vragen bij een specialist!

Glas op maat

In een wereld van glas is veel mogelijk qua opties voor uw woning of bedrijfspand. Het kan kortom zo gek als u maar wilt gemaakt worden. Zolang het maar realistisch is uiteraard! Op het gebied van glas op maat, zitten de meeste keuzemogelijkheden in het soort glas dat u gebruikt. Daarbij is het ook een kans om de kozijnen te vervangen voor een duurzaam alternatief. Zodat u de komende jaren er totaal geen omkijken meer naar hebt!

Soorten glas

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van het soort glas dat u kunt laten plaatsen. Want in principe kan elk type als glas op maat geleverd worden. Denk aan figuur-, HR++, enkel-, dubbel-, hard-, zonwerend-, spiegelend- of veiligheidsglas. Met al deze opties is het daarom ook belangrijk om bewust te zijn van wat geschikt is voor uw toepassing. Hierin kunt u zichzelf uiteraard in laten adviseren door een specialist.

Contact en informatie

Benieuwd naar de glas op maat mogelijkheden voor uw woning en wat u daarvan verwachten mag? Lees op de website meer of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!