De inrichting van een kantoor is vaak al weer verouderd als het net is uitgevoerd. Een grote verbouwing en medewerkers die van werkplaats moeten wisselen moet allemaal gebeuren en wordt meegenomen in het verbouwingsproces. Maar zodra de verbouwing afgerond is, blijkt dat de indeling al weer achterhaald is. Een nieuwe collega of een samenwerking tussen afdelingen, dit alles zorgt ervoor dat de muren in een kantoor niet vast kunnen staan. Kies daarom voor verplaatsbare wanden.

 

Indeling van het pand

Verplaatsbare wanden zijn verrijdbaar en dus te verplaatsen naar andere delen van het kantoor. Ook kunnen de wanden binnen de bestaande omgeving zorgen voor een hernieuwde indeling. Dit alles maakt het gemakkelijk om een indeling eenvoudig en op simpele wijze te veranderen. Een nieuwe collega of een ander samenwerkingsverband binnen de kantoortuin is simpelweg te realiseren door de verplaatsbare wanden op een andere manier in te delen dat deze club collega’s zich op een effectieve wijze kan afschermen van de overige medewerkers. Dit alles ten gunste van het algehele kantoorklimaat.

 

Flexibel inzetbaar

De verplaatsbare wanden dragen er zorg voor dat geluidsoverlast geminimaliseerd wordt. Door een isolerende werking van de wanden blijft de weerkaatsing van geluid binnen de perken. Het overleg tussen collega’s hoeft daardoor niet aan de andere kant van de ruimte hoorbaar te zijn. Ook een telefoontje van iemand is geen probleem meer met een effectieve afscheidingswand. Het prettige van deze wanden is dat contact tussen mensen van beide kanten van de wanden niet volledig is verdwenen. Het gaat slechts om een korte, enkele afscheidingswand, waardoor het contact met de omgeving niet verdwijnt.

 

Brakel Totaal Project

Voor een flexibel in te richten kantoortuin, zijn de verplaatsbare wanden een uitkomst. De teamleden van een kortlopend project kunnen zich gemakkelijk terugtrekken binnen de wanden en na afloop zijn de verplaatsbare wanden multifunctioneel inzetbaar op andere terreinen binnen het pand. Kies daarom voor verplaatsbare wanden van Brakel Totaal Project voor goede service en hoogwaardige montage. Voor meer informatie over Brakel neem je een kijkje op de website, of neem contact op.