Glas op maat

Als u op zoek bent naar glas op maat bent u bij De Noorder aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en/of plaatsen van glas op maat en hebben een breed aanbod in verschillende materialen.

 

We hebben allemaal wel eens te maken met een situatie waarin we nieuw glas nodig hebben. Breuken, vernielingen of lekken komen nu eenmaal voor. Het vervangen van uw glas is een precisiewerk waar zorgvuldig mee omgegaan dient te worden. Iedere millimeter te veel of te weinig kan desastreuze gevolgen hebben. Het is daarom sterk aan te raden om professionals in te huren, en daarom is De Noorder een goede optie.

 

Waarom glas op maat?

Geen kozijn is hetzelfde. Ze hebben allemaal verschillende afmetingen waardoor glas op maat een noodzakelijk iets is. Elke millimeter telt. Onze medewerkers zijn ervaren en weten welke stappen er ondernomen dienen te worden tijdens het opmeten en plaatsen van uw glas. Voordat wij überhaupt beginnen met het produceren van uw glas gaan we eerst bij u langs om alles nauwkeurig op te meten. Op deze manier komen we niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Ons assortiment

Bij ons heeft u de keuze tussen veel verschillende soorten glas. We hebben onder andere enkelglas, HR++ glas, figuurglas, hardglas, isolatieglas, zonwerend glas, spiegels en veiligheidsglas in huis. U heeft bij ons dus geen gebrek aan mogelijkheden!

 

Het kan moeilijk zijn om de juiste soort glas uit te zoeken. Daarom helpen we u graag bij het maken van deze keuze. Als u behoefte heeft aan een vrijblijvend gesprek staan wij hier te allen tijde voor open. Ook met vragen kunt u altijd bij ons terecht; onze medewerkers beschikken over expertise en helpen u graag verder.

 

Heeft u interesse in glas op maat, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.