Feestlocatie Krimpenerwaard

Als u op zoek bent naar een feestlocatie Krimpenerwaard bent u bij Het Koetshuis aan het juiste adres. Wij beschikken over twee zalen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld verjaardagen, trouwerijen, jubilea en bedrijfsfeesten. Ook recepties kunnen bij ons worden gehouden.

 

Wij beseffen ons dat ieder feest uniek is, en daarom proberen we altijd de avonden zodanig in te richten dat het precies naar uw smaak is. Door middel van persoonlijke gesprekken en zorgvuldige aandacht trachten we uw wensen, behoeften en smaken zo duidelijk mogelijk te achterhalen. Op deze manier zult u een fantastische avond beleven die u nooit meer zal vergeten!

 

Wat hebben wij in huis?

Feestlocatie Krimpenerwaard Het Koetshuis beschikt over twee verschillende zalen: de Ruiterzaal en de Koetsierskamer. De Ruiterzaal is beter geschikt voor grotere groepen, met een capaciteit van maximaal 220 personen. Deze zaal is sfeervol en royaal. De Koetsierskamer biedt ruimte aan maximaal 75 personen, maar beschikt wel over een prachtig terras. Dit maakt deze zaal ideaal voor bijvoorbeeld een bijeenkomst of een receptie.

 

Het Koetshuis

Naast de prachtige feestlocatie Krimpenerwaard heeft het Koetshuis nog veel meer te bieden. We zijn bijvoorbeeld een officiële trouwlocatie. Voor meer informatie hier over kunt u contact met ons opnemen.

 

Bij ons staan een aantal kernwaarden centraal, waarvan professionaliteit en meedenkend vermogen de belangrijkste zijn. We proberen altijd te denken vanuit het oogpunt van onze klanten, zodat we een goed beeld hebben van wat er van ons verwacht wordt. Op deze manier verzorgen we al jaren fantastische feesten en onvergetelijke avonden.

 

We staan te allen tijde open voor een vrijblijvend gesprek waarin we u meer vertellen over wat wij te bieden hebben. We zullen er alles aan doen om u een bijzondere dag te bezorgen.

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.