Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Groningen of Hoogeveen; daar ga je voor je verpakkingen heen!

En dat is niet voor niets, aangezien Bonsema Verpakking al meer dan honderd jaar de hoogste kwaliteit kan garanderen! Wij zorgen ervoor dat je post intact de geadresseerde bereikt.

Geen enkel pakket is voor ons te gek. Wij kunnen werkelijk alle objecten van een passend papieren of kartonnen jasje voorzien! Ook andere materialen zijn mogelijk wanneer je een keuze maakt uit onze zakken, kokers, enveloppen en uiteraard verzenddozen. Je mag er hoe dan ook vanuit gaan dat het omhulsel heel stevig is en alle mogelijke schokken zal kunnen opvangen, zeker wanneer je over passend vulmateriaal beschikt. De zorg voor zowel persoonlijke als professionele verzendingen worden door ons nagenoeg volledig uit handen genomen! Dat is de kwaliteit en de service waar Bonsema Verpakking al meer dan 100 jaar garant voor staat.

Persoonlijke opdruk

Wanneer het belangrijk voor je is dat de ontvanger van je pakket direct kan zien dat het van jou persoonlijk of juist je onderneming afkomstig is, ben je bij ons in goede handen! Zo kun je de geadresseerde blij maken met een pakket dat van de buitenkant af al verwijst naar de gebeurtenis waarvoor het verzonden is. Dat kan bijvoorbeeld een verjaardag zijn of de geboorte van een kindje.

Ook voor een wat professioneler aanpak zit je goed bij Bonsema Verpakking. Zo kunnen we je envelop of doos bedrukken met jouw bedrijfslogo of huisstijl! Dit boezemt vertrouwen in bij de ontvanger en genereert de nodige reclame voor je onderneming. Iedereen die het pakket ziet wordt immers van het bestaan van jouw handelsmerk op de hoogte gesteld of eraan herinnerd!

Op maat geleverd

Kom je in ons brede aanbod geen verpakkingen tegen die precies het formaat hebben dat jij zoekt? Wees je er dan van bewust dat je bij ons ook terecht kunt voor opvulmateriaal, waarmee je de inhoud van je pakketten veilig kunt stellen. Mocht je toch echt maatwerk verlangen, dan staan we volledig voor je klaar. De speciale machine van Bonsema Verpakking kan namelijk verpakkingen van ieder formaat en elke gewenste oplage aan! We zien dan ook graag jouw specifieke opdracht tegemoet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top