Wil jij graag zo snel mogelijk afstuderen zonder een studieachterstand op te lopen? Dan kan onze planning software jou waarschijnlijk wel helpen. We hebben veel studenten in ons land die problemen ondervinden met het plannen van hun zaken en zich ook echt te houden aan deze planning. Daarom hebben wij een planning software ontwikkeld die bij elke student past en hen kan helpen met het duidelijk plannen van hun zaken. In de software kun je al je activiteiten omtrent school inzetten. Je kan ervoor kiezen om zelf een planning te maken, maar je kan ook de software een planning laten maken voor je. De software is zo opgebouwd dat het ervoor zorgt dat je een diverse en ook haalbare planning krijgt die goed te realiseren valt.

De proefversie

De planning software kun je bij ons ook eerst een tijd gratis uitproberen. Wij hebben dit ingesteld, zodat studenten niet eerst een bak met geld kwijt zijn, zonder dat ze überhaupt weten of het iets voor hen is. We zorgen ervoor dat studenten niet nog meer hoeven te lenen voor hun studie en komen hen graag tegemoet op deze manier. Voor de proefversie kun je de software op onze site downloaden. Hier vind je tevens ook de informatie over het programma. Ook de gebruiksaanwijzing is hier te vinden en je kunt hier een aantal filmpjes bekijken over de software.

 

Licentie aanschaffen

Wilt u de planning software aanschaffen? Ook dat is mogelijk via de website. Hier vind je namelijk de  aankoopbutton om de licentie te bestellen. Nog steeds zal je de software moeten downloaden, maar dan kan je inloggen. Wanneer je hebt ingelogd zal je de mogelijkheid hebben om de planning ook op andere apparaten te zetten, zoals de agenda in je telefoon. Zo heb je ook offline altijd de mogelijkheid om in de planning te kijken en te kijken wat er allemaal nog gedaan moet worden.