Kimberly-Clark is een internationaal bekend merk dat al actief is sinds 1872. Door de jaren heen zijn de schoonmaak en hygiëne producten doorlopend ontwikkeld om de steeds veranderende benodigdheden van de mens te vervullen. Momenteel worden de producten in meer dan 175 landen verkocht. Daarmee kan je wel zeggen dat het een wereldwijd erkend merk is.

Voor Kimberly-Clark schoonmaak producten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden allerlei soorten producten aan voor in de badkamer en het toilet. Zo kan je denken aan handdoekdispensers, zeepdispensers, toiletrolsdispensers en luchtverfrisserdispensers. Maar natuurlijk ook de benodigdheden voor in deze dispensers zoals toiletrollen, luchtverfrissers, zeep en handdoekjes. Dit allemaal om de hygiëne te verbeteren op de werkvloer of in openbare gebouwen. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Innovatie en duurzaamheid voor Kimberly Clark

Duurzaamheid en het milieu zijn belangrijke zaken waar Kimberly-Clark zich mee bezig houdt. Dit is terug te zien in de producten. Er worden innovatieve oplossingen voor de klant bedacht om milieuvriendelijker te worden. Een van die geniale ideeën die is uitgewerkt zijn tissueproducten die ontwikkeld zijn door middel van efficiënte glasvezel technologie.

Dit bestaat onder andere uit gerecycled materiaal. Waardoor het milieu gespaard wordt. Uiteraard hebben onze producten een FSC keurmerk dat staat voor duurzaamheid en sociaal bosbeheer. Andere merken die vallen onder Kimberly-Clark zijn Kleenex en Scott. Vanzelfsprekend bieden wij deze producten ook aan op onze website.

Meer informatie over Kimberly-Clark producten

Dus wil je meer informatie over onze Kimberly-Clark producten dan kan je ons contacteren. Dit kan gaan over de producten zelf, maar ook over de voorraad die je nodig hebt om weer een tijdje afhankelijk bent zonder iedere keer bij te hoeven bestellen en natuurlijk andere zaken of vragen.

Onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Je kan er voor kiezen om ons te bellen voor advies of vragen. Maar je kan ook een mailtje sturen of het contact formulier invullen.