Stel je wilt gezellig uit eten. Je zit in het restaurant en je merkt dat je moeite hebt om boven al het geluid uit te komen. Elkaar verstaan is ook niet gemakkelijk. Erg frustrerend zeker als je persoonlijke dingen wilt bespreken. Hierdoor is er besloten om het concept private dining Woerden in het leven te roepen. De bedoeling is dat er op aanvraag gebruik kan worden gemaakt van een aparte ruimte binnen ons restaurant. Deze ruimte is volledig voor jezelf. Je wordt niet gestoord en kunt met een gerust hart alles bespreken wat je maar wilt. Deze vorm van dineren is interessant voor zowel stellen, groepen als bedrijven. Niets is namelijk vervelender dan gevoelige informatie delen in een drukke eetzaal.

Dining voor stellen en groepen

Wanneer je als stel of kleine groep gebruik wilt maken van de private room is dat iedere dag van de week mogelijk. De ruimte is chique ingericht en er hangt een fijne sfeer. De ruimte bevind zich niet in de buurt van de grote eetzaal, Daardoor voel je je niet bekeken. Het is echt privé. Echter is de vraag relatief hoog. Het is daarom handig om ruim van te voren een reservering te plaatsen. De keuze in het diner is hetzelfde als in de eetzaal. Er zijn dus geen beperkingen.

Private dining woerden voor bedrijven

Heb je als bedrijf behoefte aan een bijzondere locatie om bijvoorbeeld de jaarcijfers te bespreken? Ook dan kun je bij private dining woerden terecht. Onze ruimte voor bedrijven is erg ruim en er is ruimte tot 30 personen. Wij hebben deze ruimte zakelijk aangekleed en komt dus professioneel over. De keuzemogelijkheden wat betreft het diner zijn wel iets beperkter. Voor groepen hanteren wij namelijk een speciaal menu. Dit voorkomt ongeregeldheden wat betreft het opdienen van het eten.

 

Interesse in een diner in onze private room? Neem dan snel contact met ons op en wellicht tot snel.