Zeer gewaardeerd en ervaren expediteur in Rotterdam

Sinds onze beginjaren houden wij ons als expediteur in Rotterdam bezig met de import en export van tal van verschillende producten, op veel verschillende manieren. Wij zijn de ideale schakel voor bedrijven om hun goederen van over de hele wereld te vervoeren en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun producten op snelle manier van A naar B gaat. Ons familiebedrijf is al ruim 85 jaar een onmisbare schakel in ieders logistieke keten. Wil je gebruik maken van een expediteur in Rotterdam? Neem dan contact met ons op f lees nog even verder voor meer informatie.

Welke diensten bieden wij allemaal aan?

Met een breed scala in vervoersmiddelen, zijn wij in staat om over de hele wereld te leveren. Zo kan je onder anderen gebruik maken van Groupage, FCL, luchtvracht en nog tal van andere diensten. We weten je geheel te ontzorgen en streven naar een succesvolle samenwerking waarin jouw wensen centraal staan.

Voor de één is vervoer over zee de beste manier van verschepen, vanwege de lage kosten tegenover een wat langere levertijd, terwijl de andere liever voor luchtvracht kiest omdat diegene de goederen snel in huis wilt hebben.

Kwaliteit en service op nummer 1

Uiteraard streven we als expediteur in Rotterdam naar een zo goed mogelijke samenwerking waarin jouw wensen centraal staan. We zijn een meedenkend partner en zoekt graag samen met jou naar passende oplossingen die aansluiten op jouw doeleinden. Bij eventuele complicaties nemen we direct contact op om zo snel mogelijk in te spelen op het probleem.

Neem contact met ons op

Wil je gebruik maken van een expediteur in Rotterdam of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan snel contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.