In een magazijn is structureel een tekort aan opslagruimte. Je weet dat de uitbereiding van vandaag, morgen al weer te weinig is. Een enkel extra magazijnstelling zet dan ook geen zonden aan de dijk. Je kan het magazijn nog zo goed opruimen, opnieuw indelen of een klein stukje bijbouwen, maar uiteindelijk ga je daar de strijd niet winnen. Je zal moeten accepteren dat het echt tijd wordt voor een grote uitbreiding. Echter is grond ook een kostbare investering. Een volledig nieuw magazijn zal daarom ook behoorlijk in de kosten lopen. Maar heb jij wel eens nagedacht over entresolvloeren? Hiermee kan je inpandig tot zelf twee keer volledig je opslagruimte uitbreiden.

 

Extra verdieping

Entresolvloeren zijn als het ware verdiepingsvloeren die in het huidige magazijn worden opgebouwd. Op stalen binten en dragers wordt het skelet opgebouwd. Er hoeft niet opnieuw geheid te worden. De stalen constructie wordt dus ook inpandig en zelfdragend geplaatst. Vervolgens worden er op de gewenste hoogte en oppervlak de vloerdelen geplaatst. Zo kunnen de entresolvloeren op een eenvoudige wijze het volledige vloeroppervlak verdubbelen. Dat zonder de aankoop van een nieuw en duur pand. De terugverdientijd van deze grote investering mag dan wel een positief resultaat geven. Met anderhalf jaar kan je de kosten er al uit hebben, in tegenstelling tot het huren van een pand voor opslag.

 

Ferretto Group entresolvloeren

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden voor entresolvloeren? Dan kan je contact opnemen met Ferretto Group. Zij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het produceren, plaatsen en inrichten van magazijnen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om kantoortjes te realiseren op de entresolvloeren. Al met al kun je hiermee de inhoud van jouw bedrijfshal dus een stuk beter benutten. Je zit nooit meer met ruimtegebrek zodra je de entresolvloeren overal hebt toegepast. Wacht niet langer, maar sla nu spijkers met koppen!