Dit jaar zijn er twee werknemers 50 jaar in dienst. Uw leidinggevende vraagt of u hier iets voor wilt organiseren. Natuurlijk neemt u deze klus met veel plezier aan. Maar wat gaat u doen? Een etentje is altijd goed, maar het vinden van een geschikt restaurant is een lastige opgave. Uiteraard willen jullie voldoende privacy voor het eigen gezelschap. Maar waar in de buurt kunt u dit vinden? Gelukkig is er nog een andere oplossing: thuis dineren. Dit kan gewoon in het kantoorpand of bij iemand thuis, wat een intieme en gezellige sfeer creëert.

Thuis dineren – De mogelijkheden

Voor organisaties die graag hun medewerkers een pleziertje doen is een privé diner ideaal. Maar ook voor informele gelegenheden kiest u voor een thuis diner. Heeft iemand een speciale leeftijd behaald, maar is niet meer zo mobiel? Laat diegene culinair genieten in een vertrouwde omgeving! Of heeft u een speciaal gezelschap of een belangrijke mededeling te vermelden? Het is logisch dat u dit liever thuis vertelt in plaats van in een openbare ruimte. Samen met de chef stelt u een menu samen dat aansluit op uw wensen. Dit kan een 3-gangen of 8-gangendiner zijn, net wat u prefereert. Bij elk gerecht kunt u een bijpassende wijn uitkiezen. Heeft u zelf geen verstand van wijnen? Dan helpen de sommeliers van restaurant De Burgemeester u graag op weg.

Restaurant De Burgemeester

Het concept van De Burgemeester voor het thuis dineren is dat u geen buffet op hoeft te zetten, maar ook thuis luxe kunt genieten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in het historische pand in Linschoten. De gerechten worden met de meest verse ingrediënten bereid, om zo de lekkerste creaties te realiseren. Smaakcombinaties die u bij De Burgemeester onder andere kunt verwachten zijn:

  • Rundertartaar – eendenlever – sambai – abrikoos – paprika
  • Schelvis – herfsttruffel – cantharellen – sherry
  • Griet – paling – peterselie – beurre noisette
  • Hollands ree – kruidnagel – gort – sinaasappel