Bent u al helemaal klaar voor de winter? Is uw auto dit ook? Met het natte weer kan het erg glad zijn op de weg. Voeg daar ijzel, natte bladeren en weinig profiel aan toe en glijden gegarandeerd. Voorkom deze problemen door uw auto winterklaar te maken bij garage Oud Beijerland.

Wanneer u op wintersport gaat, moet uw auto hard werken. In veel landen zijn winterbanden dan ook verplicht. In sommige landen, zoals Duitsland, zijn all-season banden ook goed. In de bergen kan het lastig rijden zijn. Stijl omhoog, veel bochten, optrekken en afremmen. Extra vermogen kan dan erg prettig zijn. Ontdek meer in onderstaande alinea’s.

Garage Oud Beijerland – Werkzaamheden

Bij AVS Auto’s garage in Oud Beijerland kunt u terecht met alle automerken, campers en caravans. Het autobedrijf is gespecialiseerd in merken als Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ssangyong en Ford.

Onderhoud

Af en toe een onderhoudsbeurt is nodig voor uw voertuig om te presteren. Bij een lage bandenspanning gaat uw auto bijvoorbeeld meer brandstof verbruiken. Bij de onderhoudsbeurt hoort ook de Algemeen Periodieke Keuring. Deze keuring wordt, afhankelijk van de leeftijd en de brandstofsoort, met een frequentie van een of twee jaar uitgevoerd. U kunt uw voertuig twee maanden voor de vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan met een of twee jaar verlengd. Een kleine onderhoudsbeurt kan altijd uitgevoerd worden om dure reparaties te voorkomen.

Chiptuning

Wilt u er zeker van zijn dat u geen vermogen tekort komt in de bergen? Chiptuning betekent het softwarematig optimaliseren van de motor. Op deze manier wordt meer koppel en vermogen gegenereerd, het rijplezier vergroot en het brandstofverbruik gaat, bij dezelfde rijstijl, omlaag. Het extra koppel kan tijdens steile bergpassen goed van pas komen.

Heeft u vragen of wilt u bij garage Oud Beijerland een afspraak inplannen? Neem een kijkje op de website voor meer informatie.