De voordelen van Numatic stofzuigers

De iconische Numatic stofzuigers, wie kent ze niet? Waarschijnlijk de meest bekende stofzuiger op de markt. Maar waarom zijn deze stofzuigers zo gewild? En hoe zit het met het gebruiksgemak? In deze blog leggen wij jou uit waarom deze stofzuiger zo populair is geworden.

De wendbaarheid

Allereerst de wendbaarheid. Dit wordt door gebruikers van stofzuigers vaak als nadeel ervaren. Waarom? Omdat de stofzuiger niet gemakkelijk volgt. De Numatic stofzuiger volgt jou gemakkelijk. Dit komt door de wielen. Deze zijn zo gemaakt dat ze alle kanten op gaan. Hierdoor hoef je nooit meer moeite te doen om de stofzuiger jou te laten volgen. Wel zo makkelijk toch?

Het lange snoer

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens gehad dat je nét niet achter de bank kunt komen vanwege de lengte van je snoer van de stofzuiger. De Numatic stofzuigers beschikken over een lang snoer. Hierdoor kun je gemakkelijk alle hoeken van de kamer bereiken. Sommige modellen hebben een snoer van maar liefst 12,5 meter. Dit is erg lang voor een stofzuiger. Zeker een aanrader wanneer je een grote ruimte moet stofzuigen of als je trappen moet reinigen. Zonder dat jij ook maar van stopcontact hoeft te wisselen.

Het geluid

Maakt je huidige stofzuiger zoveel lawaai dat je er gewoon tegenop ziet om te gaan stofzuigen? Dat is bij deze stofzuigers voorgoed verleden tijd. De Numatic stofzuigers produceren namelijk verrassend weinig geluid. Ook een voordeel voor als je huisdieren hebt, die niet tegen het harde geluid kunnen. Zij zullen ook blij zijn met het volume van het geluid.

Het energielabel

Wie aan een stofzuiger denkt, denkt niet als eerste aan het energielabel. Toch is dit van wezenlijk belang. Zeker als je nagaat dat bedrijven of vakantieparken beschikken over grote aantallen stofzuigers. De numatic stofzuiger heeft het energielabel A. Zeer duurzaam dus. Dit kan voor grote bedrijven al duizenden euro’s per jaar schelen.

Bij KlaverDrie Schoonmaakartikelen kun je deze stofzuigers eenvoudig en snel online bestellen. Heb je al een goede stofzuiger? Ook voor toebehoren ben je hier aan het goede adres.