Als je gaat verhuizen dan betekent dat voor sommige mensen dat er een enorm stressvolle aan gaat breken. Je moet veel dingen regelen, je moet misschien nieuwe meubels aanschaffen, zorgen dat alle meubels vervoerd worden, oude huis helemaal leeghalen etc. En dan moet het nieuwe huis nog ingericht worden. Veel mensen hebben hier de grootste moeite mee en weten eigenlijk niet wat ze moeten kiezen qua behang, vloerbedekking en meubilair. Wat de laatste jaren een trend is op het gebied van muurversiering is muurstickers plakken. In plaats van schilderijen en foto’s worden anno 2015 veel muren beplakt met leuke muurstickers. Er is een groot aanbod online te vinden maar ook bij de normale bouwwinkels zijn veel muurstickers verkrijgbaar. Het is een originele manier om een huis helemaal naar je eigen smaak te versieren.

Soorten muurstickers

Er zijn veel verschillende soorten muurstickers. Wat veel voorkomt is dat mensen een tekst of spreuk op de muur plakken. Dat zijn meestal bekende quotes uit films of bekende uitspraken van belangrijke mensen van vroeger. Wat je ook vaak ziet is dat er een motief op de muur wordt geplakt, bijvoorbeeld van bloemen. Muurstickers zijn makkelijk te verwijderen, als je de uitstraling van je muur zat bent dan kun je gemakkelijk en snel alles verwijderen zonder de muur of het behang te beschadigen en kun je nieuwe muurstickers halen.

Eigen teksten bedenken

Zoals ik eerder al heb gezegd is het op dit moment erg populair om je muur te beplakken met teksten. Het is dan ook mogelijk om je eigen tekst te verzinnen en van deze tekst een muursticker te maken. Erg leuk dus om unieke en persoonlijke teksten op je slaapkamer muur of gewoon in de woonkamer te plakken. Zet er een gave afbeelding bij en je hebt je saaie muur omgetoverd in een muur die gezien mag worden!

Op deze website vindt u meer informatie over stickers en toebehoren!