Heel lang geleden is Philips bekend geworden door haar innovatieve gloeilampen die toen een hot item werden. Na jaren van innovatief denken is het bedrijf een tijd geleden met de Philips Hue lampen op de proppen gekomen. Eenvoudige lampen die je kunt bedienen van op afstand. Het enige wat je moest doen, was een app downloaden, fittingen vervangen en een bridge aansluiten op de lampen. Eenmaal je dat had gedaan kon je via het werk of via de andere kant van de wereld met de app de lichten thuis regelen. Hue is een verzamelnaam die Philips heeft geven aan een serie LED-lampen en armaturen die de bedienen zijn vanaf je tablet of je smartphone. Met een slimme app die alles voor je regelt, kun je nog meer licht halen uit je lampen en dat via een afstand. En dit zit allemaal in het Philips Hue starter kit.

Hue starter Pack

Het begint allemaal met een Philips Hue starter Pack. Je vindt er Hue lampen en een bridge met een USB kabel die in de router moet aansluiten. Op een bridge kun je 50 fittingen aansluiten en als je later beslist om het starter Pack uit te breiden, kun je zoveel lampen aansluiten als je zelf wilt op de applicatie. Je moet er wel aan denken dat je maar 50 lampen kunt gebruiken op één bridge.

Uitbreiden verschillende mogelijkheden

Je kunt het huis zo gezellig maken als je zelf wenst. Als je het pakket wilt uitbreiden kun je dan doen met RGB lampen die voorzien zijn van een gewone fitting en witte lampen die voorzien zijn van een witte fitting. Er zijn lampen die RGB-spotjes hebben en die zijn voorzien van een GU10 fitting. Deze lampen kun je in allerlei soorten kleuren zetten via de slimme app. Binnen de kortste keren zien we niets anders meer dan Philips Sue lampen in Nederlandse kamers.