De laatste jaren is het leasen van een auto razend populair geworden. Je kunt onbezorgd autorijden met alles in één. Het is erg aantrekkelijk om van dit concept gebruik te maken. Private lease houdt in dat je tegen een vast maandbedrag, over een bepaalde periode in een nieuwe auto kunt rijden. Hier zitten heel wat voordelen aan vast. Lees snel verder en ontdek de voordelen!

Vast maandbedrag

Wanneer je kiest voor private lease heb je een goed overzicht van je maandelijkse kosten. In het maandbedrag zitten zo’n beetje alle kosten van het autorijden opgenomen. Alleen de brandstof zul je zelf moeten betalen. Je zult niet voor onverwachte kosten komen te staan. Gaat er iets kapot aan de auto? Geen zorgen. De verhuurder zal deze kosten betalen.

Zonder sparen de nieuwste auto rijden

Wil je graag in de mooiste, nieuwste auto rijden? Dan is private lease de ideale uitkomst. Je hoeft niet een fors bedrag neer te leggen als je een nieuwe auto wilt rijden. Daarnaast kan je makkelijk van je auto af. Als je graag een andere auto wilt rijden, dan is dit gewoon mogelijk. Je hoeft dus geen grote investering te doen. Na afloop van de periode lever je de auto weer in.

Vaak goedkoper dan kopen

Het leasen van een auto is soms goedkoper dan een eigen auto kopen. Dit ligt natuurlijk wel aan de leaseperiode. Moet je een auto gaan kopen met geleend geld? Dan adviseer ik je om voor private lease te gaan. Als je veel schadevrije jaren hebt, dan is dit voordeel beperkt.

Seniorvriendelijk

Oudere consumenten kunnen vaak moeilijk ergens geld lenen. Privé leasen is dan een makkelijke optie voor hen. Bij veel aanbieders geldt een leeftijdsgrens. Dit is vaak van toepassing bij consumenten rond de 70 jaar.

Ontdek snel de lease-aanbiedingen van LeaseDeals.