Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

De duurste autosleutel ooit gemaakt, kun je kopen vanaf 5 ton!

Er is een nieuwe gadget op de markt gekomen voor de allerrijkste onder ons die echt alles al hebben. Het is de duurste autosleutel ooit gemaakt. De bedragen voor een nieuwe sleutel hoes ontworpen en ontwikkeld door het Finse bedrijf Awain beginnen bij 49.000 euro. De hoge kostprijs komt vooral door de hoes die is belegd door 354 diamanten.

Het bedrijf Awain die de Awain key ontwikkelde is opgericht door de journalist Jalmari Mattila. Hij kwam op het idee door zijn testritten met de meest dure auto’s. Daar zaten veelal de meest goedkope sleutels bij. Daar moest wat aan veranderen, daar geven wij hem zelfs helemaal gelijk in. Jalmari vormde samen met een ontwerper en een horlogemaker het bedrijf Awain om de autosleutel een waardig gezicht te geven. 

Sleutelhoes van Awain komt in drie verschillende smaken

De sleutel is verkrijgbaar in de versies Quantum, Serenity en Phantom. Waarvan Quantum het instapmodel model verkrijgbaar voor 49.000 euro. De Serenity volgt daarna voor een slordige 89.000 euro en de duurste van de drie is de Phantom van een halve ton, met 34,5 karaat aan diamanten ingelegd in de hoes.

Alle sleutels komen in een gelimiteerde oplage en worden helemaal gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Ze zijn dan ook behoorlijk custom made. Afhankelijk van de wensen van de klant kost het 100 tot 300 uur om een sleutel te maken.Dat is niet mis. Maar hierdoor “is de klant is koning” wel een understatement.

Assortiment voor diverse merken 

Uiteraard is deze autosleutel niet voor de gewone merken die we als normale sterveling kunnen betalen. Een autosleutel behuizing voor merken als Peugeot, Ford of een Opel zijn via diverse online webshops of bij de eigen dealer makkelijk te bestellen. Met de Awain ligt dat wel even anders. Hier werken de sleutels alleen bij de dure merken als Bugatti, Maserati, Porsche en Mercedes-Benz. Er is een merk die hier nu nog in ontbreekt en dat is de Koenigsegg uit Zweden. Die hebben een eigen sleutel ontwikkeld. Wil je een Awain sleutel bestellen bezoek de website en ontdek de mogelijkheden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top