Wil je in Utrecht gaan bowlen? Dan kom je natuurlijk bij ons terecht. Wij zijn momenteel de bowlingbaan van Utrecht en hierdoor zijn wij ook altijd drukbezocht en vaak zelfs helemaal volgeboekt. Daarom raden wij het je aan om van te voren vast een reservering te maken om je tijden en banen vast te leggen. Zo zal je nooit voor een verassing komen te staan en ben je zeker van je plekje. Je kan bij ons op 16 bowlingbanen spelen. Hiervan zijn er ook nog eens 4 junglebanen, die voornamelijk geliefd zijn onder de jongere kinderen. Tijdens het bowlen kan je natuurlijk om een heerlijke bittergarnituur vragen en kan je deze nuttigen bij je baan.

 

Hoe bestel ik?

 

Bij ons geloven we nog steeds in het persoonlijke contact en vinden dat dit onze plek juist uniek maakt. Al onze medewerkers begeven zich voortdurend langs de banen om jou en je gezelschap te ondersteunen. Zo kan je bij hen terecht wanneer je hekjes langs de baan wilt of wanneer jullie iets te eten of te drinken willen. Zij zullen dit doorvoeren in het systeem en jullie voorzien van jullie wensen. Bij ons vind je niet de hightech apparaten om zelf te kunnen bestellen en dergelijke. Wij zorgen voor het persoonlijke contact dat het bowlen met zich mee brengt. Bij ons kan je daarom nog steeds op de ouderwetse manier genieten van een heerlijke avond bowlen, zoals het hoort.

Dineren in Utrecht na bowlen

Natuurlijk kan je bij ons ook eten in een restaurant dat zich in het gebouw bevindt wanneer je in Utrecht gaat bowlen. Hier kan je altijd van de menukaart komen eten, maar daarnaast is het ook mogelijk om een arrangement te nemen. Wij hebben een drietal arrangementen, waar je uit kunt kiezen. Wil je meer informatie over deze? Kom dan vooral onze website bezoeken, hier staat alle benodigde informatie beschreven.