Zwangerschap is een bijzonder mooi proces. Bij de één gaat het echter wel vlotjes en de ander heeft er meer moeite mee. Hiervoor zijn er de verloskundigen Katwijk om je hierbij te helpen. De mogelijkheden op dit gebied zijn namelijk zeer breed. Zo kun je met de basismogelijkheden en enige uitleg al een heel eind op weg zijn. Dat terwijl de ander meer aandacht nodig heeft omdat het bijvoorbeeld de eerste keer zijn.

Heeft u baat bij goede verloskundigen Katwijk die jou bijstaan tijdens en na je zwangerschap? Een uitgebreide of normale begeleiding behoren beide uiteraard tot de mogelijkheden. Hiervoor zit u bij Puur Verloskunde aan het ideale adres. Hun verloskundigen zijn uitstekend opgeleid en hebben alle kennis in huis om u uitstekend hierin bij te staan!

Verloskundigen Katwijk

Het verloop van de zwangerschap verschilt bij iedereen. Daarom is het belangrijk over alles van te voren goed geïnformeerd te zijn. Dit begint uiteraard bij je intake gesprek. Tijdens gesprek maak jij (eventueel je partner/echtgenoot ook) kennis met jullie verloskundige. Daarbij wordt je op de hoogte gesteld welke onderzoeken er plaats vinden, wanneer er controleafspraken zijn en worden vragen van jouw/ jullie kant beantwoord. Ook wordt direct je eerste echo gemaakt! Tijdens deze echo wordt gecontroleerd of het hartje al klopt en of alles in orde is.

Echo’s en bevalling

Controles worden gepland in een bepaald schema. Zo zijn echo’s gebonden aan een x aantal weken. Er is bijvoorbeeld een echo rond de 20 weken, 30 weken en 36e week. Over deze echo’s lees je meer op de website van de verloskundigen Katwijk. Daarnaast is het ook mogelijk een pretecho te laten maken op een willekeurig moment. Tijdens de pretecho krijg je de foto’s op een USB mee om aan je familie te showen!

Uiteindelijk is het tijd voor de bevalling. Het grote moment is daar en je bent er helemaal op voorbereid. Tijdens je bevalling wordt je altijd bijgestaan door de verloskundigen. Indien je liever in het ziekenhuis bevalt is dit uiteraard ook mogelijk. Zo wordt er door de verloskundigen Katwijk samengewerkt met het LUMC ziekenhuis.

Contact opnemen en informatie opvragen

Heb je al een goed idee gekregen van de verloskundigen Katwijk of ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even, zij staan je graag te woord!