De meeste hoveniers zijn opzoek naar goedkope alternatieven voor de tuin… Daarom zijn wij een website begonnen in kunstgras voor hoveniers. Hier vind u speciale prijzen voor uw als hovenier. 

Nooit meer urenlang maaien en u klant heeft de tuin altijd netjes erbij liggen. Dat is het kunstgras van ons de perfecte oplossing. 

Wij verkopen verschillende soorten kunstgrassen met verschillende poolhoogtes. Dit varieert ook qua prijs in ons assortiment.

U als hovenier kunt een inlogcode voor ons aanvragen en kunt dan speciale prijzen zien en gelijk ook bestellen. Easy..

Een tuinrenovatie is altijd leuk maar wat doet u hovenier zowel? 

Hierbij een aantal dingen wat een hovenier voor uw kan betekenen:

  • Boomstronken verwijderen in de tuin
  • Bomen en struiken snoeien
  • Grond afvoeren of aanvoeren
  • Schuttingen en straatwerk herstellen of weg halen

Als klant kan je natuurlijk kiezen wat voor soort tuin je graag zou willen. Wilt u liever een landelijke tuin, moderne of strakke of natuurlijk een onderhoudsarme tuin. Dat laatste is natuurlijk wel het makkelijkst als je niet zo’n tuinman/tuinvrouw bent. Of gewoon niet zoveel tijd hebt naast je drukke studie of baan. 

Wanneer begint u met een tuinrenovatie van uw voor of achtertuin? Er zijn tal van redenen om uw kleine of grote tuin te laten renoveren. Het kan te maken hebben met een slecht onderhouden tuin, waardoor de beplanting uit zijn voegen is gegroeid en de tuin is verzakt. Het kan ook zijn dat de tuin verouderd is en u een andere sfeer in de tuin wilt hebben.

Zo zijn er tal veel redenen waarom het nodig kan zijn om uw oude tuin te laten renoveren. Bij veel van deze tuin renovaties zullen we de oude tuin vlak ( egaliseren ) maken zodat we gemakkelijker kunnen starten met het aanleggen van het nieuwe terras of de bestrating. Ook bij een tuin van een nieuwbouw woning zal eerst begonnen moeten worden met het ophogen en egaliseren van het gehele tuinoppervlakte.

Bent u benieuwd geworden als hovenier wat voor kunstgras soorten wij uw kunnen bieden? Surf dan snel naar onze website: https://kunstgrasvoorhoveniers.nl