Als zorginstelling of bijvoorbeeld een wooncorporatie heeft u wel duizend dingen waar u rekening mee moet houden. Het zijn takken van sport die heel veel met zich mee brengen. Een van de belangrijkste is wel een helder en transparant overzicht van uw financiële situatie.

De tolk in financiële zaken met een financieringsstrategie

Een overzichtelijke financieringsstrategie is onmisbaar voor uw bedrijf. Zoals eerder benoemd geldt dit voor bijvoorbeeld zorginstellingen en wooncorporaties, maar vergeet complexe bedrijven zoals decentrale overheden niet.

Misschien spreekt u geen Chinees. Dan is een tolk heel handig. Zo is het ook met financiële zaken. Wij spreken de taal van de bank. De communicatie verloopt soepel door onze doorgewinterde consultants die weten waar ze over praten.

Wat zijn de mogelijkheden

Waar moet u aan denken bij een goede financieringsstrategie? Er zijn verschillende mogelijkheden waar u aan kunt denken, zoals leasing, groen-financiering, huur van wooncorporaties, huur van beleggers, geborgde bankfinanciering of bankfinanciering ongeborgd.

Waar letten wij op bij het maken van een passende strategie? Wel, dat is voor ons heel duidelijk: dat het risico voor u zoveel mogelijk gespreid wordt en daardoor zo laag mogelijk is.  We lopen daar graag een stapje harder voor want het is onze passie om het beste uit ieder bedrijf te halen. En dat doen wij door uw bedrijf en de daarbij behorende financieringsstrategie te behandelen zoals wij zélf behandeld zouden willen worden: met zorg, met passie.

Transparantie en nuchterheid

We begeleiden u op een prettige wijze. Onze consultants hebben alle expertise in huis, begeleid met een gezonde dosis nuchterheid en de wil om door te pakken en het beste voor uw bedrijf eruit te halen. We zullen stap voor stap laten weten wat we doen. Omdat we weten hoe belangrijk dit voor u is. Transparantie staat daarom bij ons op nummer één. En juist bij het uitwerken van een passende strategie is dit ontzettend belangrijk.