Wanneer u een huis gaat kopen wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het goed zit met de bouwkundige keuring. Daarmee komt u erachter dat de bouwkundige staat van de woning in orde is. Een woning kan er op het eerste gezicht heel erg mooi uitzien, maar voor de zekerheid over hoe hij er bouwkundig uitziet, is het belangrijk om een rapport van de keuring te hebben. Dit zorgt bij veel mensen voor dat laatste stukje zekerheid bij het kopen van een huis. Deze keuring wordt uitsluitend door een aantal specialisten gedaan en daarmee wordt de keuring ook erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers. De keuring wordt zowel gedaan bij nieuwbouw huizen als bij al wat oudere woningen. Als er vraag naar is kan de keuring ook worden uitgevoerd voor bepaalde elementen. Dit gebeurd op basis van elementinspectie. Voor meer informatie kunt u rustig verder lezen.

Het aanvragen van een bouwtechnische keuring

Het aanvragen van een bouwtechnische keuring kan bij ons alleen online. Dit is zo handig omdat op die manier u meteen de gegevens van de verkopend makelaar of afnemer kunt invullen. Wanneer u deze gegevens invult kunnen wij vaak binnen 24 uur een afspraak met u maken om de woning op te nemen in onze planning. Uiteraard kunt u ons ook even bellen om de beschikbaarheid door te spreken. Het is afhankelijk van het type woning hoelang een woningopname duurt. Maar gemiddeld is dit wel tot 1,5 uur. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer dit langer duurt, want wij rekenen geen extra uurloon hiervoor.

Een keur kiezen

U kunt de bouwtechnische keuring laten doen door specialisten van ADA Keur. Zij voeren verschillende keuringen uit op het gebied van vastgoed. Dus ook de keuring van huizen valt hieronder. Zij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in dit werk en gaan te werk met oog voor detail.