De riolering is een van de onderwerpen waar je niet vaak bij stil staan, maar waar eigenlijk voortdurend mee gewerkt wordt. Natuurlijk is de riolering er voor jouw afvalwater en hier heb jij dagelijks liters van.  Enkel ben jij niet de enige die zich schuldig maakt aan het gebruiken van de riolering. Naast jou zijn er nog vele andere huishoudens die dezelfde leidingen gebruikt. Hierdoor moet er eens in de zoveel tijd grondig onderzoek worden gedaan naar de status van de leidingen. Uit dit onderzoek kunnen verschillende conclusies komen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een rioolrenovatie nodig is om alles weer werkend te krijgen zonder dat er scheuren of barsten komen.

 

 

Wat wij doen

Onder andere zijn wij dagelijks bezig met rioolrenovaties door heel Nederland heen. Daarnaast zijn wij ook bezig met beschadigde buizen en leidingen weer naar hun optimale conditie te brengen.  Wanneer jij dan ook problemen hebt met de riolering, kan je ten alle tijden bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat ze weer zullen werken naar toebehoren. Wanneer je ons laat komen voor een rioolrenovatie zal je gegarandeerd een lange levensduur van de riolering ontvangen. Door middel van onze ervaring en onze kennis zorgen wij altijd voor een minimale levensduur van maar liefs 50 jaar!

 

Wat kan je doen om renovatie te voorkomen?

 

Door de riolering grondig en tijdig te onderhouden kan je een renovatie voorkomen. Je kan na tuurlijk ook al opletten met wat je allemaal door het riool spoelt. Zo zijn grote voorwerpen niet zo goed voor de riolering en kan jus of andere vette sappen ook voor scheuren zorgen in de leidingen onder de grond. Wil je meer informatie over de riolering en over de eventuele renovatie die benodigd zal zijn? Bekijk dan onze webpagina. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om contact met ons op te nemen.