Binnenkort een dagje naar Delft? Het is een prachtige, gezellige en sfeervolle stad waarvan de historie wordt geademd door de poriën van de eeuwenoude gebouwen. Jaarlijks trekt de stad miljoenen toeristen uit buiten-, maar vooral ook binnenland. De Hollanders komen vaak als dagjesmensen een dag naar deze stad. De een gaat shoppen, de ander maakt een rondvaart over de grachten of bezoekt een van de vele kerken die Delft rijk is. Of je nu gaat winkelen in de winkelstraten van Delft of je komt voor de toeristische bezienswaardigheden. Je zal hoe dan ook rond de klok van twaalf een rommelend maagje krijgen. Een lunch Delft is dan goed op zijn plek.

 

Sfeervolle lunch Delft

Ook hierin is Delft de uitgelezen plaats om toeristen in tegemoet te komen. De binnenstad telt verscheidene pleinen en terrassen waar restauranteigenaren hun gasten rijkelijk verwennen in een oase van honderden jaren aan geschiedkundige verhalen. Ze zullen niet overal verteld worden, maar de eeuwenoude sfeer is zeer goed voelbaar met een biertje in de hand op het terras. Een lunch Delft mag dan niet ontbreken.

 

Uit eten Zuid Holland

Bij Belgisch Bier Café Belvédère kan je de trek even stillen met overheerlijke verse broodjes, sandwiches of een salade. Je kan ook kiezen voor de lekkere snack als een kroket of een sandwich. ’s Winters is het heerlijk om even op te warmen met een soepje of een warme lunch Delft. En dat allemaal voor een betaalbare prijs op een prachtlocatie in hartje Delft.

 

Reserveer direct

Begin jij ook al trek te krijgen en ga je binnenkort een dagje naar Delft. Vergeet dan niet om langs te gaan bij Belgisch Bier Café Belvédère om de smaaksensatie te ervaren. O, en niet te vergeten om een echt Belgisch pintje te proeven. Ze hebben hier keuze uit meer dan tachtig verschillende Belgische bieren! Bereid je dus maar voor op een moeilijke keuze. Reserveren kan in ieder geval online via de website. Tot Delfts!