Heeft jouw BMW nieuwe banden, een reparatie, grote beurt of en APK nodig? Ben jij dus op zoek naar een garage Rijswijk voor jouw BMW? Zoek dan niet verder! Want bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen garage Rijswijk is jouw BMW in goede handen. In deze garage wordt sinds jaar en dag gebruik gemakt van de mest nieuwe technieken en methodes op het gebied van auto onderhoud en reparaties. JAMES autoservice Nieuwenhuijsen is een echt begrip als garage Rijswijk. In de wijde omtrek heeft deze garage een goede naam, zeker als het aankomt op het onderhoud aan BMW’s.

 

Monteurs

De monteurs bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen garage Rijswijk zijn één voor één uitstekend opgeleid. Het motto is: pas sleutelen, als je weet wat je doet. En zo is het, want iedere monteur heeft een gespecialiseerde opleiding om auto’s te kunnen onderhouden en repareren. Bijscholing en opfriscursussen worden regelmatig georganiseerd voor deze vakmannen, om de fijne kneepjes van het vak niet te laten verstoffen. Van de kleine BMW 1-serie tot de grote BMW X6 lijn, de monteurs kennen al deze auto’s als hun broekzak. Het wil dan ook wel meespelen dat deze monteurs allemaal een passie voor auto’s hebben en als het ware van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Garage Rijswijk is erg bekwaam en ervaren om BMW’s te keuren, onderhouden en repareren.

 

Onderhoud

Voor het onderhoud aan jouw BMW wordt gebruik gemaakt van het officiële onderhoudsboekje volgens de BMW fabrikant. Volgens dit schema wordt aangegeven wanneer en hoe de BMW onderhouden moet worden of hoe reparaties stap voor stap uitgevoerd moeten worden. Geen zorgen dus, want de JAMES autoservice Nieuwenhuijsen garage Rijswijk gaat precies zo te werk, zoals de Duitse fabrikant aangeeft wat het beste is. Uiteraard maakt JAMES autoservice Nieuwenhuijsen ook enkel gebruik van originele onderdelen, want wat een BMW is, moet een BMW blijven.

 

JAMES autoservice Nieuwenhuijsen

Ben jij dus op zoek naar een garage Rijswijk voor jouw BMW? Rij dan eens langs bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen!