Voor het huren van een auto kun je bij verschillende bedrijven terecht. Echter als je voor de beste service gaat moet je bij ons je bedrijfsauto huren. Wij onderscheiden ons van de concurrent door persoonlijk afspraken te maken die aansluiten bij jouw wensen. Onze wagens zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen worden afgenomen in grote en kleine hoeveelheden. Van een mooie stijlvolle bedrijfswagen tot een bedrijfswagen met heel veel laadruimte, alles is bij ons mogelijk

Ons brede aanbod bedrijfswagens

Bij ons kun je terecht voor elke vorm bedrijfswagen. Van kleine bestelbusjes tot xl bussen waarmee je een volledige woonkamer kan vervoeren. Ook voor particulieren is ons aanbod beschikbaar. Stel dat u gaat verhuizen. Dan is dertig keer met de auto heen en weer niet bepaald effici├źnt en duurzaam. Daarnaast kost het ook nog eens een hoop tijd. Wanneer je een bus of bedrijfswagen kan huren scheelt dit al heel veel tijd en moeite. Ook wanneer u als bedrijf dankzij een schade reparatie even geen bus tot beschikking hebt, kunt u bij ons de perfecte bestelbus regelen om ongehinderd verder te gaan met uw bedrijfsvoering.

Aandachtspunten bij het huren van een bedrijfsauto

Bij een bedrijfsauto huren is het belangrijk om vooraf altijd een video te maken waarin alle beschadigde delen van de wagen duidelijk in beeld zijn. Op deze manier kunnen we je achteraf geen kosten meer in rekening brengen voor schade die we bij de vorige klanten over het hoofd hebben gezien. Uiteraard is dit alleen wanneer dit in de video wel aantoonbaar is. Verder is het belangrijk om vooraf te bepalen waarvoor je de bedrijfsauto gaat gebruiken. Aan de hand van ons advies wijzen we je de juiste auto of aan. Op deze manier kom je geen ruimte tekort en is de kans op schade aan de binnenkant van de auto haast onmogelijk. Natuurlijk snappen wij ook dat lichte schade bij het vervoeren van objecten niet altijd te voorkomen is. Hier hebben wij in de meeste gevallen begrip voor, echter moet het wel aantoonbaar zijn dat alle spullen goed ingeladen waren en goed vast stonden.

Wacht niet langer en huur je bedrijfsauto nu!