Wanneer we het hebben over een landelijk probleem worden we als Nederland zeker bang. Bij dit probleem is bang zijn niet meer nodig, want wij gaan voor de beste Legionella bestrijding die er is. Het is zeker een probleem om besmet water te drinken of überhaupt dit water in je pand te hebben. Het is gewoon belangrijk om een besmetting meteen te bestrijden. Daarom zijn wij in het leven geroepen. Wij gaan voor de beste bestrijding van dit grote probleem. We zijn namelijk gespecialiseerd in reiniging van de besmeting.

Risicogebieden Legionella bestrijding

Er zijn vaak bepaalde gebieden of bepaald soort bedrijven waar een Legionella bestrijding vaker voorkomt. We bestrijden de legionella met bewezen methodes die echt het best werken. Vaak denken mensen dat elke besmetting het best te regelen is, maar niets is minder waar. Er zijn een hele hoop verschillende dingen die besmet kunnen raken, waarbij een verschillende methode toepasbaar is. De risicogebieden zijn toch omgevingen waar water vaak stil komt te staan. Denk hierbij aan wanneer je terug komt van vakantie. Er wordt al enorm voor geadverteerd om na je vakantie de kraan even aan te laten staan. Dit is zeker erg belangrijk. We hebben het vaak over een onregelmatig gebruik van uw waterleiding. Er zijn een hoop oorzaken daarvoor.

Reiniging tot in de puntjes

We gaan enorm grondig te werk tijdens een Legionella bestrijding. Het heeft de hoogste prioriteit om zo snel mogelijk van dit probleem af te zijn. We gaan te werk met onder ander loodgieters en installatiebedrijven. Veel voorkomende klanten zijn; ziekenhuizen, verpleeghuizen, woningbouwverenigingen en zelfs gemeentes maken gebruik van onze diensten. Een uitbraak kan simpel ontstaan en is wanneer je er snel bij bent, zo weer schoongemaakt. Het nadeel is echter dat een uitbraak niet altijd snel gezien wordt. We raden daarom ook een twee jaarlijkse controle aan.