Grootschalig baggerwerk is voor ons geen probleem. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in baggerwerk en transport. Met een vast, gemotiveerd team zorgen wij er steeds weer voor dat we de klussen geklaard krijgen. We zijn een vrij informeel bedrijf dat professioneel met onze klanten en opdrachtgevers omgaan. We zorgen dat elke klus naar wens wordt geklaard. Voor wie op zoek is naar een baggerbedrijf dat al je baggerwerk uit handen kan nemen, zit je bij ons bij het juiste adres. Laat ons je helpen en neem contact met ons op via de website en dan helpen wij je met het baggeren.

Waterwerk

Waar wij ook in uitblinken is het waterwerk dat we uitvoeren. We zijn actief in de natte aannemerij waarin we zeer diverse werkzaamheden uitvoeren. We zijn onder andere specialist in het aanleggen en onderhouden van rivieroevers vanaf het water. Doordat we gebruik maken van de meest moderne technieken en apparatuur kunnen we elke klus precies op maat af ronden, waardoor onze klanten altijd tevreden zijn met ons werk. In de afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met zowel grote als kleinschalige projecten die we keer op keer met tevreden klanten afsluiten.

Oeverwerk

Er zit een redelijk verschil tussen oeverwerk en waterwerk. Waar we bij waterwerk ook echt direct in het water werken. Doen we bij oeverwerk meer aan de waterkant. Ook hier houden we ons bezig met baggerwerk. Ben jij nou nieuwsgierig hoe we jouw kunnen helpen of wellicht wil je toch nog meer informatie zodat je een goede keuze kan maken. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing. Ga naar onze website en vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Baggerwerk is voor ons gemakkelijk en hebben we binnen enkele weken voor je afgerond dus wacht niet te lang.