Wij zijn een bedrijf dat functioneert als een partner voor het verladen van diverse bulkgoederen voor weg- en watertransport. We profileren ons als echte expert als het gaat om het laden, verladen, transporteren en opslaan van goederen. We leveren zoveel mogelijk maatwerk, want elke klant is immers anders en heeft ook andere wensen. Door met onze klanten in gesprek te gaan en te luisteren naar de wensen en behoeften zorgen wij er keer op keer weer voor dat onze klanten optimaal worden geholpen. Wil je meer weten over ons bedrijf of over onze diensten? Bekijk dan onze website en vindt de informatie die je zoekt.

Transport over weg en water

Zoals eerder vermeld verzorgen wij de transport van goederen over zowel de wegen als de kanalen. Dit doen wij met behulp van grote bakwagens, vrachtwagens en transport schepen. Van te voren gaan we goed met elkaar in gesprek om zaken te bespreken als aankomsttijd en hoeveel van het product van A naar B moet worden vervoerd. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe we dit optimaal aanpakken? Ga dan naar onze website en vindt meer over ons baggerbedrijf en laat ons je helpen.

Baggeren

Voor het baggeren zijn we gespecialiseerd in oever- en taludbescherming en overige waterwerken. We zijn heel divers in te zetten doordat we zowel overslagwerkzaamheden vanaf de waterkant als vanaf de loskade kunnen uitvoeren. Daarnaast kunnen we dit uitvoeren in combinatie met transport over weg en water met een breed scala aan eigen materiaal. Wil je weten wat alles bij elkaar gaat kosten? Neem dan contact met ons op via de website of neem telefonisch contact op. Ons baggerbedrijf staat voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Voor overige informatie kan je ook onze website bezoeken.