Rijbewijs 16 jaar

 

Wil je al beginnen met je rijbewijs vanaf je 16e? Dat kan sinds een paar jaar. Het is mogelijk in Nederland om al vanaf 16 jaar te beginnen met je rijbewijs. Vaak beginnen de meeste dan met het leren voor hun theorie examen. Zo hebben ze meer kennis om de weg op te gaan en kunnen ze zich helemaal richten op het praktijk gedeelte. Met het volgen van de lessen kun je beginnen als je 16,5 bent. Wil jij je rijbewijs 16 jaar halen? Het kan bij ons!

 

In de toekomst zal het volgen van lessen en de examens veel duurder worden. Het is dan verstandiger om alvast te beginnen met lessen als je de 16,5 hebt bereikt. Als je begint op je 18e gaat hier alweer twee jaar overheen en kan het zijn dat de lessen duurder zijn geworden. Bovendien kun jij dan op verjaardagen vertellen dat jij al je rijbewijs 16 jaar in de pocket hebt zitten en de weg op mag met een ervaren bestuurder naast je.

 

Het aanbod van verschillende lessen en pakketten 

Alle rijscholen in Nederland bieden lessen en pakketten aan. Zo kan ieder kiezen wat bij hem of haar past en in welk tijdsbestek. De één is namelijk binnen 20 rijlessen klaar en de ander heeft meer tijd nodig.

 

Tijdens het halen van je rijbewijs 16 jaar is er altijd binnen de lessen ruimte voor extra aandacht. Bijvoorbeeld voor mensen met faalangst en die bang zijn om de weg op te gaan. We zorgen ervoor dat jij meer zekerheid krijgt over jezelf en daarmee dat ook gaat uitstralen in de auto. Zo kan jij met een goed gevoel de weg op.

Contact

Benieuwd naar onze lespakketten en mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje op onze website. We informeren en adviseren u graag als het gaat om uw kind die wil beginnen aan het rijbewijs 16 jaar.