Er is niks zo vervelend als het oplopen van autoschade. Helemaal als het betekent dat je de auto niet meer kan gebruiken vanwege de schade. Daarom bieden wij autoschade herstel aan op maat. Je kan bij ons terecht voor deuken, lakschade, ruitschade en parkeerschade. Van kleine reparaties tot grote beschadigingen.

We hebben meerdere garages in Nederland voor autoschade herstel. Als je wilt weten of er ook één bij jou in de buurt is kan je dat op de website vinden. Twijfel niet en kom gerust even langs.

Auto schade herstel op maat

We streven er naar om de autoschade zo snel mogelijk te herstellen zodat je zo min mogelijk ongemak ervaart aan het niet kunnen gebruiken van je auto. Uiteraard staat de kwaliteit van de reparatie voorop. Onze professionele en ervaren monteurs weten waar ze mee bezig zijn en maken jou auto weer als nieuw. Ook het grote aanbod aan apparatuur, machines, onderdelen en gereedschappen die we gebruiken in onze garages zijn van groot belang bij het succesvol repareren van voertuigen.

Verder hebben wij afspraken met een hoop verzekeraars waardoor je minder zelf hoeft te betalen. Als je benieuwd bent welke verzekeraars een partner van ons zijn dan kan je dit op onze website vinden. Andere zaken die goed zijn om te weten zijn dat er een gratis haal en breng service beschikbaar is en je standaard vervangend vervoer mee krijgt.

Contact opnemen voor autoschade herstel

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken dan kan je ons telefonisch bereiken. Maar je kan er ook voor kiezen om het contact formulier in te vullen of een mailtje te sturen. Onze contactgegevens vindt je op de website. Verder kan je de schade melden met een omschrijving van de situatie en foto’s die de schade laten zien. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken. Ook is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen bij één van onze garages in het land.