De best verkopende zwembril van het merk Aqua Sphere is de Kaiman. De Aqua Sphere Kaiman staat bekend om de relaxte pasvorm. Zonder knellen zorgt deze zwembril voor een lekvrije afsluiting. Het grote voordeel van de bril is dat het frame gemaakt is voor ieder gezicht. Het soepele silicone zorgt ervoor dat iedereen dit frame zonder problemen kan dragen.

De verschillende glazen van de Aqua Sphere Kaiman

De standaard variant van de Aqua Sphere Kaiman zwembril heeft transparante glazen. Dit is de meest basis variant en daarmee het goedkoopst. De transparante glazen zijn geschikt voor in het zwembad of bij bewolkt weer. De Aqua Sphere Kaiman met transparante glazen is in diverse kleuren verkrijgbaar. Populair is de zwarte bril, maar ook de blauwe bril en de transparante brillen met verschillende kleuraccenten doen het goed.

Voor iets meer geld kan je de Aqua Sphere Kaiman tint kopen. Deze zwembril heeft gekleurde glazen in grijs, blauw of geeltinten. De grijze en blauwe variant zijn geschikt voor alle omstandigheden en biedt dezelfde bescherming als een zonnebril doet. Bij veel sporten, en dus ook bij zwemmen, zijn brillen verkrijgbaar met gele glazen. Deze glazen verhogen het contrast van het beeld. Dit soort glazen wordt vaak gebruikt bij bewolkt en mistig weer, waarbij er verminderd zicht en contrast is. De Aqua Sphere Kaiman amber zwembrillen met geel getinte glazen zijn hiervoor de oplossing.

De duurste variant van de Aqua Sphere Kaiman is de mirror variant met spiegelende glazen. Spiegelende glazen zijn erg populair en bieden extra goede bescherming bij direct en fel zonlicht. Op het water kan de zon nog wel eens irritant gaan schitteren. Spiegelende glazen helpen goed om je ogen hiertegen te beschermen. Daarnaast ziet dit populaire type glazen er natuurlijk stoer uit.

Aqua Sphere Kaiman zwembril kopen

De Aqua Sphere Kaiman zwembril is te koop bij Zwembrilletjes.eu voor een goede prijs. Vaak ben je veel geld kwijt voor een professionele zwembril, maar Zwembrilletjes.eu maakt de Aqua Sphere Kaiman nu ook geschikt voor de amateur en recreatieve zwemmer. Ook de professionele zwemmer, de open water zwemmer en de triathlon athleten kunnen profiteren van het voordeel dat je krijgt bij het kopen van de Aqua Sphere Kaiman.