Wanneer u op zoek bent naar een organisatie dat voor uw bedrijf een accountants verklaring kan maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomende verklaring die wij maken zijn de verklaringen voor de jaarreking. Deze zijn voor een aantal bedrijven verplicht. Daarnaast heeft iedere organisatie baat bij een verklaring voor de jaarrekening, omdat ze hierdoor er zeker van zijn dat de jaarrekening aan het einde van het jaar klopt. Maar naast de verklaring voor de jaarrekening, kan je bij ons ook aankloppen voor een verklaring voor andere financiële gegevens.  Wij zullen ten alle tijden een grondig onderzoek doen naar de financiële informatie en toetsen die vervolgens op vele aspecten.

Wanneer ontvang je de verklaring

Wanneer de financiële informatie die wij van jullie ontvangen juist is en ons onderzoek kan doorstaan, dan zal je de accountants verklaring in handen krijgen. Mochten de gegevens niet juist zijn, dan zal je deze zelf moeten uitzoeken en kloppend moeten maken. Natuurlijk kunnen wij jou helpen met de informatie juist en correct te maken. Het is in ieder geval nooit een gek idee om je financiën na te laten kijken en te controleren. Zo weet je natuurlijk zeker of je boekhouding correct is.

Waarom bij ons?

Maar waarom zou je je accountantsverklaring bij ons halen? Ik zal je de voordelen geven van een verklaring van ons. Wij denken ten alle tijden graag met je mee en helpen je zoveel mogelijk. Dus ook wanneer wij de verklaring niet kunnen overhandigen door onjuiste gegevens. Maar dit is niet het enige wat wij voor jou kunnen betekenen, wij kunnen op ieder gebied van accountancy inspringen. Wil je graag meer informatie over de werkzaamheden van ons en wat wij dus voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons of bezoek onze website. Hier vind je tevens al onze werkgebieden.