Wanneer je bij iemand aanschuift bij de BBQ, dan is de kans heel groot dat je ze tegenkomt. De welbekende witte plastic borden. De borden doen al jaren dienst bij de BBQ’s en dat is terecht ook. De borden kennen alleen maar voordelen in zo’n beetje elke situatie.

 

Plastic borden schelen een hele hoop stress

Het is waarschijnlijk wel herkenbaar bij de mensen die wel eens een BBQ organiseren. Je wilt tijdens de BBQ wel je mooie servies gebruiken maar je bent er wel erg zuinig op. Tijdens een BBQ gaan er altijd wel dingen kapot aangezien niet iedereen zo voorzichtig is. Natuurlijk doet niemand het opzettelijk, maar toch kan het gebeuren. je wilt dit natuurlijk voorkomen en daarom wil je iets gebruiken dat niet erg is wanneer het kapot gaat. Daarom zijn de plastic borden zo ideaal. Ze kunnen namelijk heel goed tegen een stootje. Wanneer ze vallen dan zullen ze niet makkelijk kapot gaan. En wanneer het gebeurt, dan is dat ook niet erg. De borden worden namelijk in hele grote getalen verkocht tegen een lage prijs. Je kan de borden dan namelijk gewoon in de prullenbak gooien en vervolgens een nieuwe pakken. Wat ook een voordeel is, is dat het enorm veel afwas scheelt! Een BBQ geeft van zichzelf al veel opruim werk en dan zit je niet op de afwas te wachten. Je kan de borden gewoon in een vuilniszak doen en je bent van het probleem af.

 

Plastic borden van stevig materiaal

De borden die men voornamelijk kent zijn de borden die van dun plastic zijn gemaakt. Deze bordjes zijn erg ligt en voornamelijk bedoeld voor eenmalig gebruik. Echter zijn er borden gemaakt van dikker, steviger plastic. Deze borden kunnen al helemaal goed tegen vallen en andere manieren die een mooi bord kapot kan maken. De borden zijn erg duurzaam en gaan lang mee zonder dat je je zorgen hoeft te maken.