Bent u opzoek naar een leuke auto maar heeft u geen zin om lang te wachten tot deze gefabriceerd is? Neem dan eens een kijken bij Occasions Vlaardingen en ontdek de voordelen van een auto die al voor uw klaarstaat. Al onze occasions zijn uitgerust met een laatst APK. Zo bent u in ieder geval verzekerd voor een jaar tegen onverhoopte schade. Wij hebben klanten uit Vlaardingen en omgeving. Het voordeel hiervan is dat iedereen ons goed weet te vinden in de omgeving van Rotterdam. Voor een scherp geprijsde occasion kunt u bij ons terecht. Zowel modellen van Mazda als andere merken. De meeste occasions die we hebben zijn nog relatief jong. Hiermee bedoelen we dat ze nog een lage kilometerstand hebben. Dit is vooral voor u erg belangrijk. U koopt dus een relatief nieuwe auto tegen een hele scherpe prijs.

Aankoop en inruilen bij Occasions Vlaardingen

Bij Occasions Vlaardingen kunt u ook uw oude auto inruilen. Het voordeel hiervan is dat de stap naar een nieuwere occasion eenvoudiger te maken is. U krijgt bij ons een eerlijk bedrag voor uw oude auto en krijgt zo voldoende kans om een nieuwe aan te schaffen. Een van onze belangrijkste services is de APK. Het maakt daarbij niet uit welk merk auto u heeft. De APK wordt ook uitgevoerd door onze vakmensen. We kunnen ze efficiënt uitvoeren. We hebben hoogwaardige test en meetapparatuur om uw auto zo eenvoudig mogelijk te repareren en onderhouden. We maken graag voor een voorlopige prijsopgave aan. Wanneer we op echte grote problemen stuiten lichten we u natuurlijk hierover in.

Scherpe prijzen

Een mankement die vaak voorkomt bij Occasions Vlaardingen is de Airco. Dit komt omdat deze vaak al wat langer draait dan bij een nieuwe auto. Ga daarom voor alle mogelijkheden van reparatie even naar onze site. We hopen u snel te zien.