Op evenementen en festivals zie je eigenlijk altijd dezelfde dingen voorbijkomen. Meestal zijn het dezelfde kraampjes met eten en drinken. Het is moeilijk om je dan te onderscheiden als evenement zijnde. Om je te onderscheiden van andere evenementen, heb je weleens aan een thee bar gedacht? Dit is een nieuwe soort bar die verhuurd wordt op evenementen, om je gasten te verrassen!

 

Een thee bar maakt jou onderscheidend van andere evenementen

Wat je vaak ziet op evenementen zijn zoals hierboven vermeld, eten en drinken kramen. Hier worden meestal standaarddingen geserveerd zoals alcoholhoudende dranken en vet eten. Vandaag de dag is de trend op komst dat evenementen gezonder moeten worden, wat ook niet gek is. De nieuwe thee bar zal hierbij helpen. Zo kunnen mensen aan het begin van de dag lekker van warme thee genieten met verrassende smaken. Wanneer de dag verder gaat en eventueel ook warmer, dan kan men genieten van heerlijk verkoelende ijsthee. Deze ijsthee wordt gemaakt van verse en exotische ingrediënten. Denk hierbij aan verse ananas, kruidnagel en tijm. Dit zal een welkome verrassing zijn voor de gasten. Wat ook nieuw en verrassend is zijn de thee cocktails. Deze cocktails zitten vol met verse vruchten en vruchtensappen. Ook zijn ze met of zonder alcohol te krijgen.

 

De thee bar is een eye catcher met vakkundig personeel

De mensen die de bar zullen bedienen, zijn allemaal zeer vakkundig. Zij hebben de nodige certificaten om zichzelf thee sommelier te noemen en om zichzelf ook bartender te noemen. Daarnaast is de bar op zichzelf al opvallend en indrukwekkend. De bar kan namelijk gehuurd worden op een traditionele manier, waarbij de bar in een tent geplaatst zal zijn. Verder kan deze ook als foodtruck te huren zijn. Daarbij komt ook dat het mogelijk is om de bar uit te rusten met lcd-schermen. Zo pak je nog meer de aandacht.