Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf is het natuurlijk erg belangrijk dat dit een goede vloer is van uitstekende kwaliteit. Er is ontzettend veel keuze op het gebied vloeren voor op het werk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor tapijttegels, projectvinyl, anti-slipvinyl, of linoleum. Maar welke vloeren zijn nou bij uitstek geschikt voor bedrijven? Wij vertellen u er in dit artikel graag meer over.

Belangrijk aspect

U zult het misschien niet verwachten, maar de vloer binnen een bedrijf is erg belangrijk. De vloer speelt namelijk een essentiële rol binnen uw bedrijf. Zo kan de vloer binnen uw bedrijf bijvoorbeeld dienen als wegwijzer. Maak gebruik van verschillende kleuren en materialen. Op deze manier is het voor iedereen binnen het bedrijf op welke plek in het gebouw zij zich bevinden waar welke afdeling te vinden is.

Daarnaast straalt de vloer binnen uw bedrijf een bepaalde sfeer uit. Kies daarom voor een vloer die bij uw bedrijf past. U kunt dit doen door te kiezen voor een strakke vloer, maar u kunt ook een stapje verder gaan. Verwerk bijvoorbeeld uw huisstijl of andere kenmerkende motieven in uw bedrijfsvloer.

Soorten vloeren

Er is ontzettend veel keuze wanneer het aankomt op bedrijfsvloeren. Iedere soort vloer heeft zijn eigen kenmerken. Wij vertellen u graag wat meer over twee populaire bedrijfsvloeren: de antislipvinylvloer en de tapijttegels.

Antislipvinylvloer

Een van de populairste vloeren voor bedrijven is de bedrijfsvloer van anti-slipvinyl. Door te kiezen voor een antislipvinylvloer van Forbo Flooring kunt u het aantal ongevallen als gevolg van struikelen en uitglijden aanzienlijk verminderen.

Tapijttegels

De mogelijkheden op het gebied van tapijttegels zijn eindeloos. Daarnaast heeft een bedrijfsvloer van tapijttegels vele voordelen:

  • Lange levensduur
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Eenvoudig te vervangen
  • Een duurzame oplossing dankzij o.a. gerecycled materiaal in garen en backing

Schoonloopsystemen

Een schoonloopsysteem is onmisbaar binnen uw bedrijf. Dagelijks komt er veel vuil en vocht binnen via schoenen. Hierdoor wordt uw bedrijfsvloer al snel erg vies en glad. Dit ziet er natuurlijk niet representatief uit en kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Kies daarom voor een goed schoonloopsysteem. Dankzij een schoonloopsysteem houdt u gemakkelijk vuil en vocht buiten de deur!