Het slager zijn is een ambachtelijk beroep en kennen we al jaren lang in Nederland. De meeste mensen houden immers wel van een lekker stuk vlees. Jij levert dat aan deze mensen vanuit jouw slagersambacht. Als slager in Zoetermeer ga je dan ook aan de slag bij een van de ambachtelijke slagers uit de regio waar ze jouw expertise in het slagersvak zeker kunnen gebruiken! Jij weet immers als geen ander wat je moet doen om ervoor te zorgen dat het lekkerste stuk vlees in de winkel komt te liggen. Handen uit de mouwen en aan de slag!

Jouw werkgever, de slager Zoetermeer

Als slager kom je in verschillende soorten slagerijen te werken. Leer je je vaardigheden in dit ambacht nog verder te ontwikkelen en maak je, indien dit nog niet het geval is, kennis met de verschillende diersoorten welke de klanten graag op hun bord zien. Of het nou voor de horeca is of de lokale slager. Daarbij maak je dus ook kennis met de verschillende methodes die hierbij komen te kijken. Hoe snij je het beste een stuk vlees? Welke producten zijn er en hoe kunnen deze verbeterd worden middels product innovatie? Hierin heb je absoluut een afwisselende baan waarin je je eigen expertise en creativiteit los mag laten.

Wat mag je verwachten

Als slager Zoetermeer ben je verzekerd van een afwisselende en uitdagende baan bij diverse slagerijen. Hierbij werk je gemakkelijk 30 tot 40 uur in de week en heb je uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd! Je werkt samen met opdrachtgevers door heel Nederland en ontvangt hiervoor een salaris dat conform is naar de CAO die hiervoor geldt. In dit vak kun je je voorliefde voor het slagersambacht tot uiting brengen. Informeer naar de mogelijkheden om zo snel mogelijk te kunnen beginnen bij een van de opdrachtgevers!