Vang mooie bedragen voor jouw oude toestel

Het komt wellicht erg bekend voor, je koopt een nieuwe telefoon en de oude telefoon laat je lange tijd liggen. Dit is zonde, want je kunt jouw telefoon inleveren tegen mooie prijzen. Dit is ook nog eens bijzonder eenvoudig, binnen enkele dagen kun jij al een mooi bedrag op de rekening hebben staan. Het werkt als volgt: er zijn veel recyclebedrijven die jouw telefoon willen kopen, jij kunt deze dus ook echt aan hen verkopen. Het kost niet heel veel moeite, het is binnen 15 minuten volledig geregeld. Sommige toestellen brengen een paar tientjes op, er zijn ook telefoons die honderden euro’s kunnen opleveren

 

Hoe kun je een telefoon verkopen?

Een telefoon verkopen is zo geregeld. In Nederland zijn er ongeveer 8 recyclebedrijven actief die op zoek zijn naar oude toestellen. Zij gebruiken deze toestellen om deze weer door te verkopen aan armere landen, hier is de vraag naar onze oude technologie nog erg groot. Tenslotte hebben zij niet dezelfde technologieën die wij hebben, dus is het prettig als zij onze oude technologie kunnen scoren. Je kunt de telefoon verkopen via een van deze recyclebedrijven, zij zoeken namelijk een groot aantal van deze toestellen. De telefoon verkoop je eenvoudig via de site van het recyclebedrijf, maar er zijn ook alternatieven. Verkoopvergelijker vergelijkt bijvoorbeeld alle recyclebedrijven met elkaar, zo krijg jij altijd de beste prijs voor jouw toestel.

 

Hoe werkt het?

Als je op Verkoopvergelijker komt kun jij zoeken naar het toestel dat jij hebt liggen, vul de merknaam in of gebruik de exacte modelnaam. Op basis hiervan worden resultaten getoond, jouw oude toestel zal er tussen staan. Je kunt het oude toestel verkopen via de website, als je op de pagina van het model komt staan er meerdere prijzen en aanbieders. Als jij het hoogste bedrag voor jouw telefoon wilt dan moet je die natuurlijk verkopen aan de hoogte bieder, dus de aanbieder met de hoogste prijs. Deze kun jij gemakkelijk aanklikken, vervolgens word jij doorgestuurd naar de site van het bedrijf. Hier kun jij dan de telefoon verkopen.

 

Telefoon verkopen via de website

Als je eenmaal op de site van het recyclebedrijf bent terechtgekomen is het tijd om de telefoon ook echt te verkopen. Door middel van een speciale pakbon, welke geprint kan worden nadat de telefoon online is aangemeld, kun jij een pakketje naar het recyclebedrijf sturen. Vervolgens zullen zij de telefoon binnen enkele dagen ontvangen. Na ontvangst controleren zij de inhoud en de werking van het toestel. Als alles in orde is ben jij klaar met de telefoon verkopen, zij zullen dan spoedig het bedrag op jouw rekening overmaken.