Verhuisdozen kopenVerhuisdozen kopen kun je tegenwoordig bijna overal. Denk hierbij aan de bouwmarkten zoals Praxis, Gamma, Formido, maar ook Ikea en Hema verkopen dozen. Omdat verhuisdozen over het algemeen niet moeilijk te maken zijn, heb je te maken met zeer veel verschillende soorten dozen. Het is dus erg lastig om te kiezen welke verhuisdoos geschikt is voor jouw verhuizing. Verhuisdozen hebben verschillende soorten specificaties zoals dikte van het karton, autolock, vouwdoos, met handvatten, zonder handvatten, geschikt voor boeken, enz. Let er dus op dat je niet alleen één soort verhuisdoos koopt.

Wij zullen een aantal tips geven waar je op moet letten bij het kopen van verhuisdozen.

  • Tip 1: Vraag jezelf van te voren af waar je de verhuisdoos voor wilt gebruiken. Gebruik je de verhuisdoos alleen voor te verhuizen? Of gebruik je de verhuisdoos na de verhuizing om spullen in op te bergen? Gebruik je de verhuisdozen voor eenmalig gebruik?
  • Tip 2: Koop altijd een paar boekendozen. Deze boekendozen zijn over het algemeen kleiner en zijn daarom makkelijker te hanteren.
  • Tip 3: Koop altijd een verhuisdoos met handvatten. Dit is veel makkelijker verhuizen dan dozen zonder handvatten.
  • Tip 4: Autolock verhuisdozen zijn vele malen praktischer dan de traditionele vouwdoos. Door het eenvoudige “automatische” vouwsysteem ben je veel minder tijd kwijt met het vouwen van de dozen.
  • Tip 5: Bel eens een verhuisbedrijf op in uw regio. Ze verkopen meestal ook tweedehands verhuisdozen. Deze dozen zijn van topkwaliteit en super stevig. let wel op of het verhuisbedrijf een erkende verhuizer is.

Tegenwoordig kun je natuurlijk ook verhuisdozen online k