Uw waardevolle spullen kunnen afsluiten achter een veilig deur is natuurlijk fijn. Maar niet in iedere ruimte is het handig om een openslaande deur te hebben. Dit is vaak beperkend. Zeker als het gaat om bijvoorbeeld machineafscherming wil je ook dat de deur groot genoeg is om met de machines door heen te gaan. Daarnaast wil je eigenlijk ook geen tijd verliezen aan het open en/of sluiten van de deur. Wij begrijpen als geen ander dat tijd geld kost. Wat nou als er een snelloopdeur is om al deze problemen weg te nemen?

Alle soorten en maten

Een snelloopdeur is er natuurlijk niet alleen voor de afscherming van machines. Dit kan ook zijn voor bijvoorbeeld parkeergarages, cleanrooms, vriescellen of koelingen. De deuren worden gemaakt tot 5 meter breed en 3,5 meter hoog. Deze deuren openen met een snelheid tot 4 m/s en sluiten met 1 m/s. Hiermee voorkomt u vertraging in uw proces. De deuren voldoen aan alle veiligheidseisen en kunnen vlambestendig worden gemaakt voor als u bijvoorbeeld laswerk uitvoert. Daarnaast kunnen de deuren worden voorzien van een transparant deurblad om gemakkelijk door de deur heen te kijken, zijn er verschillende kleurafwerkingen mogelijk en kunt u er voor kiezen om het venster UV beschermend te laten maken. De deuren zijn getest op 250.000 bewegingen per jaar en zo kunt u voorlopig weer vooruit.

Interesse?

Klinkt u dit nou als muziek in de oren bent u van harte welkom om via onze website een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Op de website vindt u ons ruime assortiment en aanvullende informatie. Mocht u toch nog andere vragen hebben kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch. Wij geven u graag advies over de juiste oplossing voor uw wensen en eisen.