Schade aan je auto is nooit leuk. Dat eerste deukje of die eerste kras, zal elke trotse autobezitter in het hart raken. Een schade op de auto, maakt de auto immers minder perfect. De mooiigheid gaat er vanaf, vooral als de kleine schade op den duur verergerd door weersinvloeden. Een klein krasje, kan uiteindelijk een lelijke grote scheur worden doordat de schade gaat oxideren. Het roest slaat neer op de auto en wordt direct zichtbaar. Het enige wat kan helpen om dit soort kleine schades te voorkomen, is lakbescherming. Dit is er op verschillende manieren.

 

Car wrap folie

De beste manier van lakbescherming, is het aanbrengen van een doorzichtige folie over de hele auto. Dit is een preventieve manier van lakbescherming. Wie hiervoor kiest, kan zijn auto geheel of gedeeltelijk met deze beschermde folie laten bekleden. De folie zorgt ervoor dat er geen krassen en kleine deukjes in de auto gemaakt kunnen worden. Deze manier van lakbescherming zorgt er namelijk voor dat scherpe materialen geen kans krijgen om beschadigingen aan te brengen. Door de zachte lakbescherming wordt de beschadiging opgevangen door de folie. De folie is flexibel en vangt de beschadiging op. Dit maakt dat beschadigingen op de auto geen kans krijgen. Na het verwijderen van de folie, wat ongeveer tien jaar lang meegaat, ziet de autolak er nog steeds als nieuw uit. Alle beschadigingen door de jaren heen zijn niet doorgedrongen in de laklaag van de auto.

 

Wrap Masters

Ben jij ook benieuwd of de car wrap folie wat voor jou is? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Wrap Masters. Zij zijn al tientallen jaren bekend in het gebruik met de beschermfolie, maar ook het de bestickering van auto’s. Reclame materiaal verspreidt zich immers overal met autobestickering. Meer weten over lakbescherming? Vraag er naar bij dé Wrap Masters!