Een touringcar huren wordt veelal gedaan voor activiteiten met een grotere groep. Denk hierbij aan een dagje uit, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, dagtochten, uitwedstrijden van sportverenigingen, transfers naar de luchthaven, vakanties, schoolreizen of als pendeldiensten. Een touringcar kan worden gehuurd voor vrijwel elke gelegenheid waarbij een groep personen vervoert wordt.

Milieuvriendelijk reizen

Er zijn diverse voordelen aan een touringcar huren. Zo is het bijvoorbeeld beter voor het milieu en wordt er efficiënter gebruik gemaakt van zitplaatsen. Omdat het belang van milieuvriendelijkheid toeneemt beschikken sommige touringcar verhuurders over touringcars met milieuvriendelijke motoren. Vaak is het reizen met een touringcar per definitie al duurzaam omdat je meerdere mensen tegelijk met één voertuig vervoert. Het schoonmaken van een touringcar wordt vaak professioneel uitgevoerd waarbij verspilling van water en schoonmaakproducten beperkt blijft.

Luxe en comfort

Een touringcar is vaak uitgerust van goed comfort en afhankelijk van welke touringcar gehuurd wordt, is het mogelijk om luxe te reizen. Een standaard touringcar beschikt over een toilet, airconditioning, koffiebar en veiligheidsgordels op iedere zitplaats. Als er een lange reis voor de boeg staat, is het misschien handig om naar bussen met uitgebreidere aspecten te bekijken met wat meer luxe zoals tv’s, koffiebar en cateringmogelijkheden.

Binnenkort eropuit met familie, vrienden of een schoolklas en wilt u voorzien zijn van gemak en comfort? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul het offerteformulier in!

 

Verzekering

De laatste eis waar een touringcar van  keurmerk Touringcarbedrijf aan moet voldoen is het adequaat verzekerd zijn voor het geval dat er onverhoopt iets misgaat. Natuurlijk hopen we dat dit niet het geval gaat zijn maar toch is het altijd fijn om te weten of het touringcarbedrijf waarbij je een touringcar huurt verzekerd is en aan alle eisen voldoet van keurmerk Touringcarbedrijf.