Of je nu opzoek bent naar een feestlocatie Krimpenerwaard voor een bruiloft, jubileum of om een verjaardag te vieren, je bent bij ons aan het goede adres. Onze locatie is geschikt voor iedere gelegenheid en het personeel zal er alles aan doen om jullie feest tot een echt succes te maken. Op onze feestlocatie kunnen we tot 150 gasten verwelkomen. Jullie kunnen het dus echt groots aanpakken. Als jullie graag bij feestlocatie Krimpenerwaard jullie feest willen vieren is het verstandig om van te voren eens een keer langs te komen om de locatie te bekijken. Nieuwsgierig geworden? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op.

De eerste kennismaking

Of jullie nu een bruiloft of een verjaardag bij ons willen vieren. Elke gelegenheid is bijzonder en wij willen elke gelegenheid tot een echt feest maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze feestlocatie Krimpenerwaard te gebruiken om te trouwen. Er kan een ambtenaar naar onze locatie komen om jullie in de echt te verbinden. Of willen jullie graag een verjaardag bij ons vieren en willen jullie een externe cateraar laten komen? Ook dat is bij ons mogelijk. Het is aan te raden om van te voren een keertje bij ons langs te komen om jullie wensen te bespreken. Wij kijken dan samen met jullie wat er mogelijk is.

De grote dag

Als de grote dag eindelijk is aangebroken hoeven jullie je nergens meer druk over te maken. De feestlocatie Krimpenerwaard heeft alles onder controle. Er is genoeg goed opgeleid personeel met passie voor hun werk. Zij doen er alles aan om jullie niet tot last te zijn en tevens jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als het feest in de feestlocatie Krimpenerwaard uiteindelijk ten einde is, kunnen jullie voldaan en met een tevreden gevoel de feestlocatie verlaten. Jullie hebben genoten, en wij ook!