Een compleet andere omgeving dan je gewend bent en een nieuwe blik op het leven. Is dat iets waar jij wel voor zou tekenen? Dan is een baan op de Waddeneilanden precies wat je zoekt!

 

Zodra je eenmaal kennis maakt met de eilandcultuur, zul je niet meer weg willen. Wat denk je waarom Texel tot en met Schiermonnikoog jaarlijks zoveel toeristen uit binnen- en buitenland aantrekken? Velen bezoeken de eilanden meer dan eens en dat is niet zo gek.

 

Ieder jaar is er namelijk genoeg te doen. Zo zijn er verschillende sportevenementen waar je getuige van kunt zijn of aan mee mag doen. Ook ben je in de gelegenheid je hart op te halen op een van de vele muziekfestivals die met regelmaat worden georganiseerd. En wat dacht je van de festiviteiten waarmee de cultuur van de eilanden wordt gevierd? Trots volkje hoor, die eilanders!

 

En wie weet maak jij er straks wel deel van uit?

Werken op de Wadden

Kortom, de eilanden zijn echte places to be. En niet alleen om eens te bezoeken maar ook om te blijven. Maar ja, wie wil wonen moet ook werken. Gelukkig kun je op dat gebied vertrouwen op Waddenvacatures! Hier vind je ook in jouw vakgebied diverse interessante vacatures voor Texel en de andere Waddeneilanden. Is dit toevallig de horeca? Dan zit je pas echt gebeiteld bij ons!

 

Waarom? Nou, waar denk je dat al die toeristen heen gaan om aan hun verfrissende dranken en traditionele streekgerechten te komen? Juist! Naar de plaatselijke café’s, restaurants en hotels. En zowel mensen die hun weg weten op een vol terras als zelfstandige koks met een passie voor hun vak worden met open armen ontvangen op Texel en de andere eilanden. Ook op campings en andere recreatiegebieden zijn altijd wel openstaande functies om te helpen de gasten wegwijs te maken en te begeleiden in de vele activiteiten die hier worden aangeboden.

Ben je in een heel andere sector werkzaam? Ook dan loont het om via ons de volgende stap in je carrière te zetten. Waar wacht je nog op? Zoek die felbegeerde vacature en reageer!