Kom jij lastig in slaap en wil je graag weten hoe je dit kan verbeteren? Lees dan snel verder voor een aantal tips bij het in slaap komen. Allereerst is inademen door het linker neusgat een yoga techniek om snel in slaap te komen. Je moet diep in en uit ademen door alleen het linker neusgat en hierdoor kom je na deze oefening een aantal keer te herhalen heerlijk in slaap. Wat verder een goede oefening is om beter in slaap te komen is om al je spieren te ontspannen, je lichaam krijgt hierdoor een rust positie en kom je sneller in slaap.

Wat ook een goede tip is, is om wakker te blijven, hoe raar dit ook klinkt. Hierdoor gaat je lichaam op gegeven moment tegenwerken en val je juist in slaap. De dag herleven als je naar bed gaat helpt ook goed, denk na over wat je die dag allemaal meegemaakt hebt tot details aan toe, doordat je lichaam moet nadenken wordt het steeds rustiger en je sluit daarnaast de dag ook een soort van af. Wat ook een goed idee is om in slaap te vallen is om aan een geluksmoment te denken en dit voor je te zien, je wordt helemaal opgenomen in dit verhaal en je lichaam wordt snel ontspannen en je zal in slaap vallen.

 

Matrassen Hilversum – Linnerie Annelies
Om goed in slaap te komen is een goed matras ook een belangrijke factor. Ben je op zoek naar goede matrassen Hilversum en omgeving? Neem dan een kijkje bij Linnerie Annelies, hier vind je een groot aanbod van matrassen zodat je genoeg keuze hebt bij het uitzoeken van een matras. Denk bijvoorbeeld aan matrassen van verschillende soorten materialen, groottes en van verschillende merken. Als je op zoek bent naar matrassen Hilversum is Linnerie Annelies een goed bedrijf om te overwegen tijdens je zoektocht. Neem een kijkje op de website om meer te weten te komen over het aanbod of neem contact op wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld het aanbod.