Een combinatievloer wordt ook wel een balken broodjesvloer genoemd. Het is een vrijdragende systeemvloer waarbij voorgespannen betonnen liggers worden opgevuld met isolerende vulelementen. De vloer wordt als dragende begane grondvloer gebruikt in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

Waarom kiezen voor een combinatievloer?


De combinatievloer heeft uitstekende isolerende kenmerken. Dit geldt voor zowel geluid als hitte en kou. Het heeft daarbij ook nog een snelle handmatige werking waardoor wij de klus snel geklaard hebben. betonnen vloerleggers zorgen ervoor dat de drukkracht immens hoog ligt waardoor alles stabiel komt te liggen. Als kers op de taart is de vloer ook nog is heel duurzaam dus daar heeft u verder geen omkijken meer naar. Dit maakt de vloer gelijk ook ongevoelig voor ongedierte of schimmels.

De combinatievloer die u zoekt

Onze vernieuwde combinatievloer hebben we volledig aangepast aan de huidige markt, die vraagt om hoogwaardige isolatiewaarde en perfecte aansluitingen.

Deze combinatievloer is uniek in zijn soort en binnen Europa alleen bij ons te verkrijgen. Dankzij de “Multiple Lambda Technology”; drie soorten EPS in één element, heeft het EPS vulelement gegarandeerd een hoogwaardige isolatiewaarde. En door de sponningen rondom het element, sluit het vloerveld onderling perfect aan. Zo is de kans op een kier minimaal. Heel belangrijk bij een kruipruimte zonder ventilatie.

De combinatievloer bestaat uit 4 componenten: betonnen liggers, EPS-vulelementen, wapeningsnet en natte beton. In de volgende situaties is de combinatievloer een uitstekende keuze:

  • Bouw van vrijstaande woningen
  • Moeilijke funderingsplannen
  • Uitbouw
  • Binnen bestaande toestand
  • Als snelle levering noodzakelijk is
  • Als handmatige verwerking de voorkeur heeft

Bent u opzoek naar nieuwe versterking voor uw woning? Wij staan meteen voor u klaar. Met een team van experts zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en u weer jaren vooruit kan met de nieuwe elementen. Neem gerust een kijkje op onze website!