IT vacature

Ben jij een getalenteerde ICT professional en ben je op zoek naar een interessante IT vacature? Dan ben je bij Q&A ICT Dienstverlening aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorm netwerk door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in het detacheren in de ICT branche.

 

Wat bieden wij je aan?

Wij hebben een groot aantal IT vacatures in huis en dit aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. We kunnen je verzeker dat er ook voor jou een geschikte IT vacature tussen zit. Op onze website kun je gemakkelijk ons complete aanbod aan vacatures vinden. Het aanbod is erg dynamisch en verandert eigenlijk iedere dag wel. Houd ons aanbod dus goed in de gaten!

 

Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris inclusief bonusregeling. Ook ontvang je bij ons een auto van de zaak. Verder zal je te allen tijde over de mogelijkheid tot zelfontwikkeling beschikken: je kunt jezelf altijd bijscholen door middel van onder andere opleidingen en certificaten. We vinden het bij Q&A ICT Dienstverlening belangrijk dat mensen niet stilstaan in hun ontwikkeling en daarom zijn deze mogelijkheden altijd aanwezig. Op termijn behoort zelfs een vast contract tot de mogelijkheden!

 

Over ons

Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het detacheren binnen de ICT branche. Wij detacheren bijvoorbeeld Microsoft consultants en packagers, maar ook veel andere functies binnen het hogere segment van de ICT branche. We hebben in de loop der jaren een enorm netwerk opgebouwd met klanten door heel Nederland. Deze klanten zijn vaak op zoek naar gespecialiseerde professionals om specifieke problemen op te lossen.

 

Detacheren is een taak die deskundigheid en nauwkeurigheid vereist en dat zijn dan ook onze sterkste punten. Wij weten altijd de juiste mensen op de juiste plekken neer te zetten, waardoor alle betrokken partijen er baat bij hebben.

 

Ben jij een ICT specialist die op zoek is naar een interessante IT vacature? Neem dan snel contact met ons op.