Tegenwoordig is veiligheid belangrijker dan ooit, en wij Nederlanders hechten veel waarde aan een veilig gevoel. Echter, hechten wij tegenwoordig ook veel waarde aan onze privacy. Hoe we daarmee omgaan in de beveiliging? Door effectieve bewakingssystemen toe te passen. Met name in de horeca en winkels wil dit nog wel eens een uitdaging zijn. Hoe gaat u effectief camerabeveiliging horeca inzetten en daarbij aan alle verwachtingen voldoen? Het antwoord is simpel: u schakelt een specialist in die u hierbij helpt en de zorgen rondom van u overneemt. Daarmee wordt een pasklare maatwerk oplossing geleverd.

Camerabeveiliging horeca en privacy

Zoals ik al aangaf is privacy erg belangrijk vandaag de dag. Dit maakt de combinatie met veiligheid soms lastig, maar uiteraard niet onmogelijk. Daarom moet er goed omgegaan worden met de camerabeelden bijvoorbeeld. Zo worden deze 4 weken bewaard en enkel langer indien deze beelden dienen als bewijsmateriaal. Voor de horeca geeft het de gasten een extra prettig gevoel als zij zich ongestoord op hun gemak kunnen voelen in of rondom uw pand. Een tactisch geplaatst camerasysteem kan u hierin helpen, wat de klantervaring uiteindelijk passief verbeterd.

Verbeteren bedrijfsprocessen

Als u dacht dat de camerabeveiliging horeca enkel geschikt is om bij te dragen aan de veiligheid, dan is de aanname niet helemaal correct. Het systeem kan u namelijk ook een effectieve bijdrage leveren in het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Zeker in de tijden waarin we nu met zijn allen leven, is kosten minimalisering absoluut wenselijk. Het efficiënt indelen van de processen kan hierin dan een grote bijdrage leveren. Zo kunt u de beelden gebruiken om bezetting efficiënt in te delen. Dit in combinatie met het verbeteren van de service aan tafel zorgt ervoor dat u altijd met de juiste bezetting loopt. Gasten worden op tijd bedient en er is geen te grote bezetting. Zo gaat u effectief om met personeelskosten en klanttevredenheid, wat vaak resulteert in terugkomende gasten of mond-tot-mond reclame!